Home Melchor MascaróCatalà | Castellano | English | FrançaisFacebook Melchor MascaroLinkedIn Melchor Mascaro
Melchor Mascaró
Empresa > Mitjans i participacions empresarials

Mitjans propis

En totes les etapes de la seva història, Melchor Mascaró ha tengut sempre la maquinària més moderna i ha apostat per l'aplicació de les noves tecnologies en el procés d'execució de totes les seves obres.

Per això, l'empresa sempre ha gaudit d'una maquinària d'última generació i en l'actualitat el seu parc és d'uns 600 vehicles, dels quals 350 són màquines pesades per a realitzar obra civil i 100 estan destinats a serveis.

A tot plegat, cal afegir-hi que l'empresa posseeïx la més moderna tecnologia en equips de topografia, instrumental de mesura i programari informàtic. Tot això ha suposat un important esforç inversor que ha inclòs l'adquisició d'instal·lacions addicionals de grans dimensions.

De fet, en l'actualitat, Melchor Mascaró disposa d'instal·lacions repartides per tota l’illa de Mallorca i delegacions a Eivissa i Menorca.

Participacions empresarials

Amb l'objectiu de donar un major servei a les obres que realitza, Melchor Mascaró té participacions en altres companyies com per exemple una fàbrica de biodièsel, una empresa de prefabricats, una pedrera i planta d'aglomerats, i altres empreses de serveis.

   © 2010 Melchor Mascaró SA  
Nota Legal  | E-mail