Home Melchor MascaróCatalà | Castellano | English | FrançaisFacebook Melchor MascaroLinkedIn Melchor Mascaro
Melchor Mascaró
Empresa > Qui som

Nuestra misiónLa nostra missió

Melchor Mascaró és una empresa constructora i de serveis. La nostra senya d'identitat és la capacitat d’assumir projectes de gran envergadura, sense perdre l’accessibilitat amb la nostra clientela ni la implicació en qualsevol iniciativa que portem a terme.

En el moment d'executar un projecte, el nostre objectiu principal és la responsabilitat envers la nostra clientela, empreses proveïdores i plantilla.

Els grups als quals servim ens reconeixeran per l'aportació al desenvolupament responsable, per la nostra valorada i destacada activitat, i per la recerca continua de relacions beneficioses per a l'empresa i per la nostra clientela. D'aquesta manera pretenem seguir sent referents en tot allò que duim a terme, sempre fidels a un estil molt marcat i aplicant els nostres valors.

Nuestra misiónEls nostres valors

La vocació de Melchor Mascaró és estar al servei de la seva clientela i satisfer les seves exigències. Per aquest motiu tenim molta cura de les necessitats del nostre personal. La beneficiada final és la societat en general, a la qual servim des de fa més de quatre dècades. Això ha estat i és possible perquè som accessibles i respectuosos i perquè tenim dos pilars bàsics: l’honestedat i la professionalitat.

Un altre aspecte que ens caracteritza és la sosteniblidad. L'empresa contribuïx al benestar i l'evolució de la societat balear participant de la dotació de modernes infraestructures i garantint-ne el futur manteniment. Amb compromís i passió cercam contínues alternatives innovadores i respectuoses amb el medi.

   © 2010 Melchor Mascaró SA  
Nota Legal  | E-mail